Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Information om åtgärder avseende ekonomisystemet AGRESSO - Ny inloggningsrutin

Nyhet: 2017-09-14

Ny inloggningsrutin

Den 28 september kl 08:00 ändras inloggningen för AGRESSO på grund av förändringar i GUs IT-miljö. Du som loggat in i ekonomisystemet innan kl 08:00 kan jobba på som vanligt. Skulle du bli utloggad behöver du dock logga in på det nya sättet.

Den nya rutinen innebär att för AGRESSO ska inloggning ske med samma lösenord som till medarbetarportalen samt att påloggningssidan för citrix får ett förändrat utseende.

Så här når du AGRESSO fr o m 28 september:

  1. Logga in på Medarbetarportalen
  2. Välj AGRESSO under Verktyg
  3. Logga in i citrix med ditt X-konto och samma lösenord som du loggade in i medarbetarportalen med

 

Agresso i ny citrix
 

Den förändrade inloggningsrutinen innebär också att ev personliga inställningar som gjorts inne i AGRESSO behöver göras om. Det kan gälla t ex inställning av fönsterstorlek, fältmarkering, konteringsförslag m m.

Det kan hända att din webläsare behöver ställas in för den nya plattformen. Läs om hur du gör det på denna sida: http://medarbetarportalen.gu.se/it/support/ , eller kontakta support@gu.se för att få hjälp.

Vänliga hälsningar,

Ekonomienheten
 

AV:

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2008-11-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?